fredag den 21. december 2007

Til lykke til os!

Kære alle,

Så lykkedes det endelig at få penge hjem til projektet. Ikke nok, men 150.000 til at udvikle et pilotprojekt. Til lykke med det!

Som det ser ud nu, får vi Time2web til at udvikle et pilotprojekt i januar og februar, som er lækkert, men som ikke kan så meget som det virtuelle klubhus skal kunne på sigt.

I den forbindelse ønsker vi at samle en projektgruppe i de 2 måneder, som kan sparre med time2web om opgaven, så det ikke blot bliver deres tanker, der bliver retningsgivende. Hvis nogen her på bloggen kunne tænke sig at være en del (helt eller delvis evt. i forhold til enkeltopgaver) af denne gruppe, så læg en kommentar, så skal jeg nok kontakte jer. Omfanget er 2-3 møder i januar og februar og opgaverne bliver KUN af udviklende karakter - altså kun det sjove, ikke rugbrødsarbejde og ingen lektier! Første møde bliver den 7. januar kl. 15.30-17.30 i København.

Fra marts 2008 og 2 måneder frem skal produktet testes af et antal klubber/enkeltpersoner i København og Nordsjælland. Tilbagemeldingerne skal benyttes til at bygge det endelige produkt op omkring. Her skal vi igang med at søge flere penge!

Det er en lang proces at få så stort et projekt igennem - især fordi det er noget, ingen kender. SÅ der skal blod, sved og tårer til, og det har vi alle i projektgruppen lyst til at ofre. Men vi kunne ikke have gjort det uden jer, så til sidst vil jeg bare sige tak til jer alle: Dem der var med fra starten, dem der var med til drømmeaftenen, dem der var med til fokusgruppemødet, den hurtigtarbejdende gruppe OG alle jer, der "bare" er med på en lytter på denne blog. TAK for jeres indsats i 2007...

og på gensyn i 2008

De bedste hilsner fra Projektgruppen.

Lene

Ingen kommentarer: