lørdag den 12. juli 2008

Så er vi for alvor i gang

Den 30. juni havde vi styregruppemøde for første gang. Styregruppen består af Birgit Pihl fra DGI Nordsjælland, Steen Wilken fra DGI København og undertegnede fra DGI motion og friluftsliv. Lene Wiehe deltog også, da det jo er hende, der indtil nu har trukket det store læs - og gjort det rigtig godt!
Vi startede med at organisere os. Det blev foreslået og vedtaget, at jeg er formand for styregruppen. Steen indvilligede i at være tovholder på de økonomiske dispositioner.
Vi gennemgik derefter kritisk projektets hidtidige resultater og grundlaget for det kommende arbejde i fase 1. Vi var ikke glade for et skift af projektleder efter fase 1, men Lone Sand er p.t. den helt rigtige projektleder, og hun har andre planer efter nytår.
Efterfølgende har Inge Karlshøj sendt kontrakter på ansættelser af Jonas Honore som projektleder på pilotprojekt "DGI virtuelt mountainbike klubhus" og Rico Busk som associeret til dette arbejde.
Den 25. august mødes styregruppen igen efter veloverstået sommerferie for at evaluere på det foreløbige resultat af Jonas', Ricos og Time2Webs arbejde.

Per Grim
DGI motion og friluftsliv

Ingen kommentarer: